Wie ben ik

Vitaliteitkunde

Activiteiten

Disciplines

Verwante sites

Collegae

Ruud Braakhekke Consultancy

Vitaliteit is meer dan gezondheid alleen

Wat gebeurt er nog meer?

Ook het bedrijfsleven kan gebruik maken van mij als NRGcoach.
Jaarlijks melden zich 150.000 tot 300.000 mensen ziek vanwege stress op het werk. De kosten daarvan voor het bedrijfsleven lopen in de miljarden. TNO schat dat een op de zeven WAO`ers door stress arbeidsongeschikt zijn geworden. Dat kost jaarlijks 1,7 miljard aan uitkeringen. De totale kosten van stress, voor het bedrijfsleven en overheid worden op 4 miljard geschat.

Het is voor bedrijven zeer kostenbesparend om tijdig hun personeel (bij problemen) naar een coach te laten gaan. Lees meer.........


Pesten op het werk!


Thema-avonden
Naast het geven van cursussen is er in De Boeckhorst ruimte om thema-avonden te houden. Ik begin met een beschouwing over Vitaliteitkunde. Dit zal in mei a.s. gebeuren als de zaal helemaal is aangepast en uitgerust is met geavanceerde communicatiemiddelen. Onder het genot van thee en koffie zal dan ingegaan worden op de principes waarop het Vitaliteitconcept is gebaseerd en hoe er mee is om te gaan.
Dit wordt voor menigeen een leerzame avond.

de Boeckhorst, Centrum voor Tandheelkunde en Vitaliteit, Silvoldseweg 29A, 7061 DL Terborg
Tel: +31(0)315640899, Mobile: +31(0)654308713, Fax: +31(0)315640899
Email: info@ruudbraakhekke.nl www..ruudbraakhekke.nl

NRG-coach cursussen
De bedoeling is in het voorjaar van 2013 te starten met een cursus Bio-Energetisch Testen. Deze cursus kan men zien als basis voor de vervolgcursussen Emotioneel Evenwicht en Psycho- Kinesiologe die verder in 2013 gegeven gaan worden.
Binnen de cursus Bio-Energetisch Testen wordt aandacht besteed aan de Acute Stress Test, de Terrein Test, Mudra`s, Chakra`s en de Vitaliteittest.

Met het geleerde kan men zowel professioneel als op huiselijk niveau uit de voeten.